Kapcsolat

Nemzetközi Programok és Alumni Központ

H-9026 Győr, Egyetem tér 1. 

(Igazgatási Épület 103.)

+36 96/613-560
exchange@sze.hu

 

 

IMAGE FILM

Események

Fényképgaléria

 

Beszámolók

Nemzetközi Programok és Alumni Központ

A Széchenyi István Egyetem jelentős erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy az intézményben folyó tudományos és oktatási tevékenység és az intézmény nemzetközi kapcsolatainak egyetemi színvonala folyamatosan emelkedjen. Ennek érdekében hozta létre a Nemzetközi Programok és Alumni Központot, amelynek fő feladata, hogy az intézményben folyó nemzetközi (elsősorban oktatási) tevékenységet koordinálja, segítse a nemzetközi projektekben folyó munkát a Nemzetközi és Stratégiai Kapcsolatokért Felelős Elnökhelyettes irányításával.

Pannónia Program szakmai gyakorlat pályázat

Pannónia Program szakmai gyakorlat pályázat

https://www.freepik.com/free-vector/flat-employment-agency-search-new-employees-hire_22511437.htm

Pannónia Program szakmai gyakorlat pályázat 
2024/2025 

Hallgatói Pannónia Pályázat 2024/25 eredmény

Hallgatói Pannónia Pályázat 2024/25 eredmény

Forrás:https://www.freepik.com/free-photo/shiny-golden-trophy-against-wooden-backdrop_135010290.htm#fromView=search&page=2&position=1&uuid=eba9e7d5-f2b6-4ea0-896a-d7502ac736a5

Pannónia Ösztöndíjprogram 2024/25
Pályázati eredmények

BIP - Rövidprogram Udine

BIP - Rövidprogram Udine

 

Forrás:https://www.freepik.com/free-photo/sustainable-development-goals-still-life_38687416.htm

ERASMUS - BIP rövidprogram lehetőség Udine

Erasmus Intenzív program informatikus vagy villamosmérnök hallgatóknak

A bejegyzés érvényessége lejárt!

electrical engineering

2020. májusában rendezik meg az ERASMUS+ program keretében a

2020. évi SMARTSOC hallgatói intenzív programot
Valenciában (Spanyolország)

Kedves hallgatók!

Lehetőségetek van Erasmus+ támogatással részt venni a SmartSoc programban. A program része egy finanszírozott (szállás, utazás, étkezés), 2 hetes tartózkodás Valenciában, 2021 Májusában.

Az Erasmus+ forrásból támogatott SmartSoc program keretében megtapasztalhatjátok, milyen nemzetközi környezetben startup céget alapítani, ezzel gazdasági, társadalmi, környezeti problémákat megoldani. Az Európai Unióval közös célunk (Európa 2020, Horizont 2020), hogy szakmai, nyelvi, cégépítési tapasztalatokhoz segítsünk, elsősorban -de nem kizárólag- IKT (információs és kommunikációs technológiák) szektorba készülő hallgatókat, és ezzel vállalkozói kedv ébredjen bennetek.

A program 2 részből áll:

1:     Virtuális kooperáció

A virtuális kooperáció alatt az összesorsolt hallgatókból álló munkacsoport e-mail, social media, meeting platform eszközökkel felveszi a kapcsolatot, és megalapít egy szimulált startup céget, melynek profilja egy választható témakör lesz (pl. 3D nyomtatás, vagy önvezető járművek). A startuphoz tartozó különböző feladatokat (gazdasági, mérnöki, stb...) a hallgatók kiosztják egymás között.

 

2:     Fizikai kooperáció

A fizikai kooperáció alatt személyesen megismerkedtek a program oktatóival, akik intenzív foglalkozások keretében segítenek mélyíteni a vállalkozói hozzáálláshoz tartozó ismereteket, szakmai tudást, amely későbbi karrieretek során is hasznos. Találkoztok (gyakorlatilag együtt éltek 2 hétig) hallgatótársaitokkal, akikkel közös foglalkozásokon formáljátok még szebbé elképzeléseiteket.

Valenciában a délutánok és hétvégék természetesen a tiétek, de rengeteg szervezett programmal is készül a Valenciai Egyetem, pl. a L'Oceanografic, vagy a Művészetek Városa látogatásával.

 

A jelentkezéshez angol nyelvű           motivációs levél és önéletrajz (CV) szükséges.

Jelentkezési határidő:                         2020. december 11.

Jelentkezés e-mailben:                      liszi.mate@sze.hu

A programmal kapcsolatos kérdéseitekkel fordulhattok a témavezetőhöz Facebookon, valamint előre megbeszélt időpontban személyesen is.

A lehetőség megvalósításakor a  mindenkor hatályos kormányrendeleteket és mindkét ország szabályozását figyelembe vesszük!

 

Liszi Máté

SZE SmartSoc témavezető