Kapcsolat

Nemzetközi Programok és Alumni Központ

H-9026 Győr, Egyetem tér 1. 

(Igazgatási Épület 103.)

+36 96/613-560
exchange@sze.hu

 

 

IMAGE FILM

Események

Fényképgaléria

 

Beszámolók

Thaiföldi lehetőségek

Thailand.jpg

A következő linkeken számos Thaiföldi lehetőségre tudtok jelentkezni: 

 

Ismerd meg velünk a folklor fesztiválok és kutatások vibráló világát!

🎉 Csatlakozz hozzánk egy gazdag élményre a művészeti előadások, etnográfia és elefántológia területén a neves Surindra Rajbhat Egyetemen, a TIFF és a TIDA közreműködésével.

📚 A rendezvény hallgatók, akadémikusok, művészeti csoportok és előadók számára tervezett, egyedülálló lehetőséget kínál a kulturális hagyományok mélyebb megértésére, különböző művészeti formák felfedezésére és az értékes kutatásokban való részvételre.

💼 Foglald le helyed most mindössze 80 USD alap regisztrációs díjjal, vagy válaszd a teljes körű csomagot 160 USD-ért, amely magában foglalja a szállást, az étkezést és a regisztrációt.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy elmerülj a folklor fesztiválok varázslatos világában, és bővítsd ismereteidet Thaiföld szívében! 🌟

A lenti linken további információkat találhattok: 

 
 

Indulj el egy Utazáson a Fenntartható Turizmus és Közösségfejlesztés Útján!

🌿 Csatlakozz hozzánk egy konferenciára, mely a fenntartható turizmus és közösségfejlesztés témáját járja körül, diákoknak és akadémikusoknak, akik vágyakoznak arra, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a világra.

🌍 A Világ Szabadidős Ifjúsági Nagykövetei Hálózat és a Khao Kalok Beach és Sport Egyetem Bangkok együttműködésével rendezett esemény ígéretes beszélgetéseket, innovatív ötleteket és értékes hálózatépítési lehetőségeket kínál.

💼 Foglald le helyedet már ma egy 300 eurós részvételi díjjal, amely magában foglalja a szállást, az étkezést, a helyi közlekedést és a konferencia regisztrációját. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy hozzájárulj egy világosabb, fenntarthatóbb jövőhöz!

A lenti linken további információkat találhattok: 

https://ipc.sze.hu/international-research-project-and-conference-in-thailand

 

Fedezd fel a Tudomány és Kutatás Határtalan Lehetőségeit!

🔬 Hívunk minden ázsiai és európai diákot! Merülj el a tudomány különböző területeinek sokszínű világában a közelgő eseményünkön, amelyet a Kasetsart Egyetem szervez.

🌍 Legyen szó biológiáról, mérnöki tudományokról, közgazdaságtanról vagy bármely más területről, ez az esemény lehetőséget kínál az felfedezésre, tanulásra és a határokon átnyúló együttműködésre.

💼 Ráadásul az eseményen való részvétel teljesen ingyenes az nemzetközi diákok számára. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy kibővítsd a látókörödet és kapcsolatot építs diáktársaiddal az egész világon!

A lenti linken további információkat találhattok: 

https://ipc.sze.hu/scholarship-opportunity-in-thailand